Angstige volwassenen

Ziet u erg op tegen een tandartsbezoek? Zo erg, dat u het liefst helemaal niet gaat?
Dat is heel herkenbaar.

Tandartspraktijk Salter is een verwijspraktijk. We hebben al veel patiënten zoals u over hun angst heen geholpen. Er is namelijk op een prettige en pijnloze manier veel meer mogelijk dan u misschien denkt.

Wilt u weten wat we voor u kunnen doen? Kom gerust eens langs bij onze praktijk. U bent van harte welkom.

Positieve tandartservaring

Het doel van onze behandeling is om u op uw gemak te stellen en een positieve tandartservaring te bezorgen. Zodat u in de toekomst een normale behandeling kunt ondergaan of weer terug kunt naar uw eigen tandarts.

We nemen ruim de tijd voor u en onderzoeken hoe we u over uw drempel heen kunnen helpen. Heeft u bijvoorbeeld last van naaldenangst? Vindt u het licht vervelend? Of heeft u moeite met slikken? Overal is een oplossing voor.

We bespreken wat er eventueel nodig is en leiden u in een rustige sfeer in kleine stapjes door uw angst heen, helemaal in uw eigen tempo.

We zorgen ervoor dat een behandeling zo prettig mogelijk verloopt. Door bijvoorbeeld een lichte verdoving, lachgassedatie en nieuwe technieken hoeft u geen pijn te voelen. Lees bijvoorbeeld eens de reviews van onze patiënten op Independer Zorg. Of maak een vrijblijvende afspraak.

Lachgas: extra ontspannend steuntje in de rug

Lukt het u niet om helemaal te ontspannen? Dan kunnen we u via een masker lachgas toedienen. Dat kalmeert en is pijnloos. U blijft gewoon wakker, maar voelt zich relaxt, waardoor een behandeling mogelijk wordt.

Lachgassedatie kan ook helpen een overmatige kokhalsneiging te verminderen en is ook geschikt voor patiënten met een lichamelijke of verstandelijke beperking.

Direct een afspraak maken of meer weten?

Neem contact met ons op.