Kwaliteit

De beste zorg voor u en uw gebit

Onze moderne tandartspraktijk voldoet aan alle kwaliteitseisen. Niet alleen op het gebied van tandheelkundige behandelingen, veiligheid en hygiëne, maar ook wat betreft informatie, service, materialen en administratie.

De beroepsvereniging van tandartsen, de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde (KNMT), controleert tijdens een praktijkbezoek of:
• we zaken goed organiseren;
• we wet- en regelgeving naleven;
• onze patiënten goede zorg krijgen.

Aan het visitatielogo van de KNMT kunt u zien dat kwaliteit bij ons centraal staat.

Kwaliteitsregister voor tandartsen

Onze tandartsen staan ingeschreven bij Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT). Dat is een register waarin bevoegde en bekwame tandartsen in Nederland staan geregistreerd. Zo weet u zeker dat wij goede tandartsen zijn, die hun vak bijhouden.


Bijscholing en innovatie

We blijven onszelf ontwikkelen om u de beste mondzorg te kunnen bieden. We volgen daarom bij- en nascholingscursussen (bijvoorbeeld op het gebied van kindertandheelkunde en angstbegeleiding), houden vakliteratuur bij, zijn lid van wetenschappelijke verenigingen en implementeren nieuwe technieken en richtlijnen.

Meten is weten

Wij meten regelmatig de klanttevredenheid, zodat we op de hoogte blijven van uw wensen en behoeften. Heeft u nu een tip hoe we u beter van dienst kunnen zijn? We horen het graag.

Bent u niet helemaal tevreden over ons? Vertel het ons ook alstublieft. Meer informatie over onze klachtenbehandeling vindt u hier.

Wilt u meer informatie?

Mail ons gerust. Ons e-mailadres is: info@tandartssalter.nl.