Onze praktijk

Wat kenmerkt onze praktijk?

Het voornaamste kenmerk van onze praktijk is de knusse en informele sfeer. Wij stellen u graag op uw gemak, zodat u ontspannen in onze tandartsstoel kunt zitten.

Ons team bestaat uit een vaste groep vrouwelijke tandartsen en specialisten. U komt hier dus steeds dezelfde vertrouwde gezichten tegen. Dat schept een band. Een persoonlijke benadering vinden we belangrijk. We noemen u – met uw toestemming – graag bij uw voornaam.

Een ander kenmerk van onze praktijk is onze specialisatie in het toedienen van lachgas. Door deze pijnloze kalmering kunnen we ervoor zorgen dat bijvoorbeeld ook patiënten met angst of stressgerelateerde aandoeningen op hun gemak een behandeling ondergaan.

Onze praktijkruimte voldoet aan alle kwaliteitseisen en is volgens de modernste richtlijnen ingericht.

Openingstijden

U kunt op de volgende werkdagen en tijden bij tandartspraktijk Salter terecht:

Maandag 8.00 uur tot 17.00 uur
Dinsdag 8.00 uur tot 17.00 uur
Woensdag 8.00 uur tot 17.00 uur
Donderdag 8.30 uur tot 17.00 uur
Vrijdag: 8.00 uur tot 17.00 uur

Wilt u ons bellen?
U bereikt de praktijk van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.00 uur.
Ons telefoonnummer is: (0316) 26 43 67.

Verwijspraktijk

Iedere patiënt is welkom. Meestal helpen we u zelf, soms verwijzen we u of uw kind door naar een andere specialist. Andersom gebeurt vaker; tandartsen in de regio Duiven-Arnhem-Zevenaar, zelfs uit heel Gelderland worden kinderen of volwassenen verwezen met angst/kokhalsreflex voor de tandarts door naar onze praktijk.

Onze diensten en specialisaties

Wat kunnen we voor u doen? U bent bij ons onder andere aan het juiste adres voor uw (half)jaarlijkse controle, mondhygiëne, algemene tandheelkundige behandelingen, wortelkanaalbehandelingen, kronen, bruggen en protheses.

We zijn gespecialiseerd in behandelingen met lachgassedatie (kalmering met lachgas). Deze behandelingen zijn erg geschikt voor bijvoorbeeld kinderen en volwassenen met angst, ADHD, autisme, het syndroom van Down of stressgerelateerde aandoeningen, zoals epilepsie of hartkwalen. Meer informatie over onze specialismen vindt u hier.

Voorlichting op school

Als kindertandarts vind ik (Inbar Salter) het ook leuk om voor de klas te staan en mijn kennis over tandheelkunde met kinderen te delen. Ik ben elke keer weer blij verrast hoe nieuwsgierig en enthousiast zij zijn!

Voor het landelijke onderwijsproject ‘Hou je mond gezond’ bezoek ik daarom basisscholen. Via een speciale poetsles leer ik leerlingen daarbij meer over hun mond, gebit, tandenpoetsen en gaatjes.

Dit project is geïnitieerd en ontwikkeld door het Ivoren Kruis en de Nederlandse Vereniging voor Mondgezondheid. Doel van het lesproject is gaatjes (cariës) en tanderosie te verminderen en tandartsbezoek te stimuleren.

Verder wil het Ivoren Kruis kinderen op peuterspeelzalen en basisscholen laten inzien dat ze zelf invloed hebben op hun (mond)gezondheid. Als kinderen weten hoe ze hun gebit en mond goed kunnen verzorgen en hoe ze gezond kunnen eten, weten ze ook beter hoe ze ernstige ziektes (zoals diabetes, hart- en vaatziekten) kunnen voorkomen.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk?

Stuur een e-mail naar info@tandartssalter.nl.